Tässä mulla alko sellanen miniloma niitä oikeita lomia ootellessa. Pihaa on kupsutettu oikein urakalla ja kaikenmoisia kasveja upotettu multiin. ( ne jotka tuntee mut paremmin tietävät miten innokas viherpiipertäjä mä oon... ) Hatti on ollu myös mukana hommissa ja autellut innokkaana varsinkin mullan kanssa...  Grilli ja terdekausikin tuli tuossa avattua ja kesän ekat Mansikkamargaritat kumottua Ilmat ovat tukeneet myös mun minilomaa, joten kaikki on ollut oikein mahtavaa

Näyttelyissä oltiin tuossa Helatorstaina Kangasniemellä Hatti voitti nuorten luokan ja sijoittui pu-luokassa neloseksi vara-sertin kaa.

Lauantaina vuorossa oli Suolahti ja siellä sitten tuloksetkin olivat hiukka erimoisia Hatti oli paras uros ja sai 10.nen sertinsä. Roppikehässä vastassa oli siskolikka: Haija. Hatti veti nyt pidemmän korren ja oli roppi. Hatin vakio händleri/osa-omistaja joutui poistumaan paikalta ennen ryhmiä ja toinen Personalhändlerikään ei voinut jäädä Hattia esittämään No ei siinä sitten auttanut kun yrittää etsiä uutta händlerii, semmonen onneksi löytyi, mutta harmiksi esittäjä eksyi matkalla ja ei päässyt apuun Ei siinä sitten auttanut kun mennä itse ryhmiin Hatin kanssa. Eikä se sitten ihan hullusti mennytkään vaikka händleri ei nyt niin "ammattilainen" ollutkaan Hatti voitti 4/6 ryhmän ja Bississä sijoitus oli 2. Kyllä siinä oli pikkasen sellanen olo että: WAAAT?? 

Kiitos Marita tästä otoksesta !

Näyttelyrintamalla seuraavana vuorossa Joensuut.

Oikein mukavata ja aurinkoita toukokuuta

(c) Ala-Keiteleen Kennelkerho