Aamuyöstä suuntasimme nokat kohti Iisalmea.Kotoa mukaan lähti vain Iina. Danny jäi vähän ihmettelemään että: " Hei unohtuiko teiltä nyt joku?... " Matkalta kuitenkin  poimimme Iinalle kyytiseuraa, ettei Inesti nyt ihan ilman "miehiä" matkustaisi :) Dannyn isä siis pääsi mukaan, vähän niinkuin Dannyksi Dannyn paikalle.. :)
Iisalmessa oli ihanan aurinkoinen ja mukava keli :) Marnellin koirakoita oli paikalla useita niimpä päivämme saldo oli todella hieno. Ensimmäisessä junnuluokan näyttelyssään ollut Uuno ( M. Big Brother ) sai sertin ja oli pu-2. Uunon sisar Veera (M.Bake The Cake ) sai myöskin sertin ja oli pn-3. Iina oli puolestaan pn-1 ja vsp. Veteraanimme Zinna ( Marnellin Zitronella ) oli pn-2 ja vsp-vet. Teppo-Töppösen askel kuljetti BIS-4 pallille saakka. Aivan upeaa ja mahtavaa 10 1/2 vuotiaalta vetskulta!!! Ja hieno paluu näyttelykehiin:)
Esitimme myös kasvattajaluokan joka koostui kahdesta B-junnuista ja kahdesta Z-vetskusta, Marnellin kasvattajaluokka  BIS-2 Paula Heikkisen-Lehkosen valitsemana.
Iso KIITOS Anni, Sanni, Krista ja muut että jaksoitte odotella isojakehiä :) Onnittelut myös Uunolle ja Veeralle serteistä!
618073.jpg Uuno

622582.jpg Iina ja rutinoitunut liike..vai Niina?! ;)   (c)Sanni