Perjantaina huristelimme kolmen pilkullisen kanssa kohti Joensuuta. Emma/Kielo josta sittemmin tuli Lumo matkasi mukanamme uuteen upeaan kotiinsa. Olisimme Niinan kanssa mielellämme itsekin muuttaneet sinne

Hattilla reissukaverina näytelmissä tällä kertaa oli "vaimoke" Naomi.

Hotellimme jonne saavuimme myöhään perjantai-iltana oli täynnä jotakin Wannabee poliitikkoja ja pukupellejä joista muutamat kertoivat katseellaan että eivät liielmälti pitäneet koirista Mutta onneksi sitten tajusivat lähteä lauantaina muualle

Kehämme alkoivat lauantaina ja sunnuntaina  iltapäivästä, joten kiirusta ei aamusella ollut. Saimme rauhassa nauttia herkullisen aamiaisen ja lenkkeillä koirien kanssa. Lauantaina rotukehässä Hatti oli roppi ja Naomi pn-2.

Kuvassa:Hatti ja Niina , tuomarimme Saija Juutilainen sekä Vincan ja Tanja


Tämän jälkeen jäimme odottelemaan isojakehiä. Esiarvostelukehässä Niinan juostessa Hatin kanssa Niinalta "pamahti"pohje Siinä sitten panikointia ja toteamus että: -On se Hellu nyt sun mentävä! Tästä pleiseri päälle ja isoonkehään.

Tämä kuva kertookin kaiken oleellisen


Ei siinä auttanut kun yrittää esittää Hattia parhaan taitoni mukaan. Ja eipä se tulos sitten yhtään hullumpi ollutkaan RYP-3!


Niinalla oli pikkasen huonot kuvakulmat

Illalla Niina pötkötteli ja paranteli jalkaansa ja aamulla totesimme että on parempi ettei Niina juokse ja "telo" itseään emempään, kun on niitä The näytelmiä tuossa jussinaikaan tulossaTai no eihän Niina olisi edes voinutkaan juosta kun hätäseen pystyi kävelemään;)

Sunnutaina mä esitin koirat Niinan antaessa hyviä neuvoja kehänlaidalta Hatti esiintyin niin hienosti että voitti urokset ja sai ihan ekan cacibin ja perään sitten 12.sta sertinsä. Naomi niin ikään voitti nartut ja sai niin ikään ekan cacibinsa.

Kiitos Eevalle avusta!


Ryhmäkilpailussa sijoitus oli lauantain toisinto eli RYP-3. Ihan kiva ja tapahtumarikas viikonloppu takana ja seuraavana näytelmissä Hatilla vuorossa Jämsä, jonne Hatin händleriksi toivonmukaan tulee "Personal Handler"...