Perjantaina lähdimme ajelemaan kohti Turkua josta oli tarkoitus nousta laivaan ja suunnata Tukholmaan. Tietenkään tämä ei ollut pelkästään "lomailu reissu" vaan mukaamme nappasimme Deen:)
Pysädyimme Turussa Happy Pettiin kahville ja ostoksille:) Näimme samalla aivan todella  suloisia dalleroita:) Suuret kiitokset Ansulle kahvista!
Laiva lähti illalla ja onneksi matka Tukholmaan sujui mukavasti Dannyä "aktivoiden" ja nukkuen.
1139259.jpglihapulla poweria;)

Lauantain vietimme lepäillen ja ostoksia tehden. Hotelliamme vastapäätä oli Ikea ja sehän sai "sistushöperön siskoni pään aivan sekaisin;) Itse sain puolestani nauttia Deen hurmaavasta seurasta sillä välillä kuin ostoksia tehtiin.
1139251.jpgtulis jo...

Sunnuntaina sitten matkasimme kohti näyttelypaikkaa, joka oli tooodella suuri :0 , siinä pikkasen piti "hohhailla" ja ihmetellä.
Dalmiksia oli ilmoitettu näyttelyyn Ruotsin lisäksi Norjasta ja Suomesta. Paikalla olivat kaikki The huippudalmikset.Oli todella mukava nähdä monia koiria ihan "livenä" , kun pelkät kuvat ja "kuulopuheet" eivät paljoa auta. On vaan nähtävä omin silmin;)
Muutenkin tunnelma kehänlaidalla oli aivan toinen kun meillä täällä Suomessa. Vilpittömasti kaikki kannustivat toisiaan riippumatta siitä kenkä koira pärjäsi ja kenekä ei.Oli todella upeaa olla kehänlaidalla ja saada nauttia tästä fiiliksestä:)
Alla kuva kehänlaidalta.
1139258.jpg

Tukholmaan oli saapunut myös Anne Taavin kera.
Valioluokassa jossa Taavi ja Dannykin  kilpailivat taso oli korkea kuten olettaa saattoi. Taavi sijoittui ck:n kera luokassa, myös Danny sijoittui ck:n kera, häviten serkulleen;) Danny oli lopulta pu-4 ja olimme todella iloisia tuosta saavutuksesta, näin kovassa seurassa.
1141083.jpgDee liikkeessä
( Anne S:n  kameralla kuvaillut Hellu )

Kiitokset Annelle todella aurinkoisesta ja opettavaisesta seurasta. " Ilman sinua tämä oli ollut tylsää;) ;) "
1139262.jpg

Avoimissa nartuissa oli myös sinivalkoisia värejä:) Kuvanlaatu on huono mutta "tarkkasilmäiset" löytävät sieltä Päivin Lotan kera. Lotta sijottui ck:n kera todella isossa luokassa.Onnea! Kiitokset myös Päiville miehineen mukavasta seurasta.
1139248.jpg

Niina sai esittää aivan ihanaa koiraa joka nappasi pn-luokan voiton PMV-07-tittelin ja vsp:n kera.
Kuulimme että Ruotsin Vuoden Dalmiskisankin ratkaisu oli jäänyt tähän viimeiseen näyttelyyn, ja jännitys oli "käsinkosketeltavaa":) loppuunasti.
alla pn-luokka.
1139265.jpg

Jilloc`s ROP-kasvattajaluokka...kuten huomaatte händlereinä on parikin suomalaista:)
1139254.jpg

Samana viikonloppuna Niinan ja Meten "Kaunis skandaali" on niittänyt maailmalla mainetta ollen BIS-3 ja BIS-2 PENTU ! Onnea !!!
Nyt sitten ansaitulle lomalle ja ensi vuonna uudet kujeet :) Mukavaa ja rauhallista Joulua kaikille !! :)