Perjantaina olimme nautiskelemassa "virvokkeita" ja kuuntelemassa Jonna Tervomaata Sataman Yössa ;)
Tunnelma oli todella hilpeää ja "virvokkeet" tekivät myöskin  tehtävänsä..;) ainakin allekirjoittaneessa...
Kiitos "tytöt" ja Masa mukavasta illasta. Otetaan uusiksi, kunhan kyetään ;)
667742.jpg Leidit "lavalla" ;)

Lauantaina olikin tunnelma hieman toinen..kotosalla darraa potien ja aivoja lepuuttaen. ( mitä niistäkin nyt jäljellä enää on.. )  Tiitti tosin piti saada näyttelykuntoon Kotkaa varten, kun se oli ollut mökkeilemassä ja päässyt pikkasen "mökkiintymään";)
Sunnuntai aamuna kello soi 3.50 ja siis Kotkan näyttelyyn olimme lähdössä Tiitin ja Töppösen kanssa. Aamulla Tiitti oli kovin vaisu ja tirisi, kauhukseni huomasin että sen häntä roikkuu aivan hervottomana. :( Siinä sitten aamutuimaan kauhea puhelinrumba että mitä tehdään, lähdetäänkö vain Tepon kanssa vai ei, sillä Tiitti ei todellakaan kykenisi lähtemään mihinkään. Niimpä päätimme jäädä kokonaan kotiin. Kyllä siinä pikkasen otti "kupoliin", mutta eihän sille mitään mahtanut.
Tosin kun emme lähteneetkään näyttelyyn saimme todella paljon aikaan :) Siivosimme, maalasimme ja sisustimme Niinan kuistia...ja kun siinä kuuden hujakoilla grillaillimme ja mietimme että mitä kaikkea saimmekaan aikaan päivän aikana...olo oli todella hyvä, ja kun ruokakin oli aivan täydellistä, niin mikä parempi tapa viettää sunnuntaita :) :) Hyvä ruoka - parempi mieli :)