Täällä Jyväskylässä oli viikonloppuna näyttelyt. Perinteiden mukaan Niinalle saapui perjantaina-iltana sekalainen seurakunta dallututtuja koirineen yökyliin. Nautimme talon runsaista antimista ja juttelimme mukavia:)
Näyttelyssä oli tilan puolesta ihanan  väljää  ja tunnelma mukava, kuten aina :)
Koiruutemme pärjäsivät mukavasti mm. Kristan Sedukka voitti nuorten luokan ollen PU-3, Danny voitti puolestaan valio luokan ollen PU-2. Vieraanamme ollut Voitto voitti veteraanit ja nappasi ROP-VET tittelin.( Go Voitto! ) Dannyn veli Roni esiintyi myös kehässä saaden erin ja sijoittuen luokassaan. Olen erittäin ylpeä miten upeasti omistaja/händleri onkin saanut Ronin esiintymään. Sitä oli niiiiin ihana katsella :)
Veteraani narttu kasvattimme  Zinna, ikää yli 11vee oli PN-3 ja VSP-VET. Mahtava saavutus vielä tuolla iällä!  Nartuissa Niinan ja Meten Kaunis Skandaali voitti juniorinartut, sijoittui PN-4:ksi  sekä oli vielä myöskin roppi junnu.Isossa kehässä Neelä vielä ylisi  upealla, näyttävällä esiintymisellään Royal Caninin juniori kisan BIS-2 pallille! Onnea Team Skandaalille ->Danny Teamilta :) ! !
1481731.jpg
1481732.jpg Niina ja Neela

Muutaman vuoden opettelun ja Iinan seuraamisen jälkeen Dannykin on oppinut tavaroiden kantamisen salat.. Mitä Iina edellä sitä Danny perässä ja tämä taitohan on todella hyödyllinen oppia ;)
1481730.jpg
1481728.jpg