Lauantai-aamuna "nakkasimme" koirat autoon ja suuntasimme kohti Lahtea. Ajelimmme Sannin kanssa peräkanaa. Sanni oli lähtenyt Ninniä esittämään ja "hegailemaan" ...voiko näyttelyyn lähteä ettei ole yhtään koiraa kyydissä?! :0  Olimme paikalla hyvissä ajoin, niinkuin aina olemme :) Ensin oli Dannyn vuoro kehässä. Valioluokassa oli vain kolme koiraa, mutta ei se määrä vaan se laatu :) Samassa kehässä valioluokassa olivat ensimmäistä kertaa Taavi, Jupiter ja Danny. Enpä olisi halunnut olla "tuomarin pöksyissä", sillä nämä kolme koiraa ovat todella The Dalmatiankoiria !!!  No niinhän siinä kävi että Taavin päänahka napattiin, mutta Jupiterin jäi vielä nappaamatta.. ;) Onnittelut Annelle ja Jupsulle ! Danny ylsi loppupeleissä siis PU-2:ksi ja sai oranssin ruusukkeen ;)
Tiitti oli päässyt myös mukaan, piiitkästä aika, näyttelytaukoa ollut noin 2v. Vähän  mua kyllä jännitti että noinkohan se muistaa koko touhua..No kehään päästyään Tiitti oli ihan omassa elementissään ja todella näki että se rakastaa esiintymistä. Ainoa tietysti että sen kanssa saa "aikuisten oikeesti" juosta, jotta Tiitin upeat liikkeet näkyvät.  No tulipahan urheiltua :) Tiittin tuloksena eri. Samoin erin sai myös Iina.
Päivä oli kaiken kaikkiaan  mukava ja sitä kaivattua dalmis-henkeä oli todella kehänreunalla..puhumattakaan roppikoiran händlerin ilmeistä kun voitto tuli :) HIH!

568649.jpgTiitin poseerausta (c) Sanni

568651.jpg
Anne & Jupiter, Taavi & Jonna ja Danny & Niina   kuva: Sanni