Hupsista! Ompas tässä vierähtänyt aikaa viime höpinöistä

Hatin kanssa vaan aika menee kuin siivillä, duuni ja muut "sutinat" vievät oman aikansa.

Eilen syntyivät maailmaan Hatin toiset jälkeläiset, kun Naomi pyöräytti ilmoille neljä musikkaa  Pikkasen nauratti kun äitini ilmoitti että minkä kokosta musua sieltä maailmaan putkahti, Kaverit olivat 480g-560g Pentueeseen tuli yksi uros ja kolme narttua, nyt onkin aivan ihqua seurata musikoiden kasvua ja kehitystä kun on vähän niinku "mummona" tässä touhussa. Tosin isä  makailee nytkin autuaan tietämättömänä aikaansaannoksistaa tuossa sängyllä. (mihin sillä kyllä ei olis ollenkaan lupa mennä )

Tässä kuva Hatin ja Naomin musikoista :

Kovin tyytyväisen näköistä sakkia

 

Tuossa selvisi sitten nuo viime vuoden Dalatiankoira kisan viralliset tuloksetkin...

Danny oli kisassa kolmas ja jo kolmattakertaa peräkkäin paras uros Suomessa. Upeaa !!! Vaikka näyttelyssä ei Dannyn kanssa viime vuonna rampattukkaan

Hatti oli odotetusti paras pentu, mutta sijoittui aikuisten sarjassa sijalle 9. eli kympinsakissa ollaan Sekin eriupeaa!!

Voitot napsahtivat myös Vuoden jalostuskoira ja Vuoden kasvattaja-kisassa! Että eipä voi olla kun ylpeä viime vuoden puuhista näyttelyrintamalla! Joten KIITOS kuuluu teille rakkaat, ihanaiset, aktiiviset kasvattienomistajat jotka olette jaksaneet painaa pitkää kilomeetriä ( varmasti voin äitinikin  puolesta tässä teitä kiitellä )

Nyt jäämme tässä vielä odottamaan Neelan ja Dannyn rakkaudenhedelmien saapumista maailmaan.

...on siinä sitten pienten pilkkutohveleiden töminää kerrakseen...