Reissumme alkoi perjantaina päivällä Laukaasta josta poimimme mukaan "reissukamumme" kimpsuineen ja koirineen. Matka meinasi "tyssätä" heti alkumetreillä sillä auto ei suostunut nousemaan lumista mäkeä. Monen kokeilun jälkeen vaihdoimme kuskin ;)  ja tulimme mäen peruuttamalla ylös.
Mukana matkassa siis Olavi, Tapani, Tuulikki ja Kaarina sekä nelijalkaiset Irina, Lennard,Svetlana ja Teuvvo.( nimet muutettu :) )
Matka Helsinkiin sujui sutjakasti ja laivalla meno nopeasti.

Otin tämän kuvan "kuolavaluen" automme ikkunasta laivalla.
1283418.jpg

Myöhään perjantai-iltana saavuimme Tallinnaan ja hotellille.
"Pää kipeänä" nousimme lauantaina ylös ja lähdimme näyttelypaikalle. Matkalla tosin hieman eksyimme ja pikkanen paniikki iski sillä Svetlanan ja Teuvvon kehä alkaisi pian ja emme olleet löytäneen perille. Onneksi saimme apuja ja löysimme juuri viimetingassa näyttelypaikalle.
Svetlanan kehäkäynti tuotti cacibin ja serti vsp kerä ja näin ollen siis Est Mva ! Teuvvo taas oli pu-2, mutta eipä se olisi sertillä ja cacibilla mitään tehnytkään :)

Jouiduimme odottelemaan piiiikään L:n ja I:n kehää. Löysimme sohvan jonka valtasimme. Olisipa Suomessakin näyttelypaikalla sohvia joilla lööbiä;)
1283422.jpg

Lennard teki kehässä "jyräävää" työtä napaten halutun päänähkan ja samalla korjaten koko pöydän ja Irina puolestaan putsasi pöydän narttujen osalta ! Näin meillä oli uunituore Kansainvälinen muotovalio sekä kaksi Eestin valioita ! Näyttelyn saldoon lisätään vielä Lennardin ryhmävoitto, se jäi nyt  näkemättä miten Bis-kisassa olisi mennyt...
Ruusuke saldomme.
1283420.jpg

Illalla nostimme maljaa uusille valioille sekä nautimme ihanaa täytekakkua :) Matka oli kaikenkaikkiaan mukava ja antoisa, nyt sitten uusin suunnitelmin ja uusin reissuin eteenpäin.