Suuntasimme lauantai aamuna nokkamme kohti Juvaa. Automme oli täynnä kuin "Turusen pyssy" koiria ja tavaraa, en edes muista milloin olisimme tollasella "volyymilla" lähteneet reissuun. Tapansa mukaan savolaiset ovat hidasta kansaa, sen saimme huomata heti aamusta, kun parkkipaikkaa etsimme...saimme tovin odotella ennen kuin meille osoittettiin paikka..seuraavana odottelimme ohjeita minne saimme telttamme laittaa...siis yhtä odottelua ;)
Dalmiksista kehässä pyörahtivät Saku ja Teppo molemmat saaden ankaralta tuomarilta eh:t, mutta kumpikaan koira ei ollut näyttelykunnossa, niinpä arvostelu oli mielestäni ihan oikea. Armi oli nuorten luokassa toinen saaden erin ja lopulta pn-5, kun tuomari ruotsalaiseen tapaan halusi sijoittaa viisi koiraa :)
Dannyn kehäpyörahdykset päättyivät ryhmässä neljänteen sijaan. ( PU-1, CACIB, ROP & RYP-4 )
Dalmikset arvostelu oli heti aamusta ja saimme odotella aikamme ennen kuin Mopsi vahvistuksemme Rita ( Troppla Celine Dion ) pääsi kehään. Rita otti kaiken irti reissusta ja "hallitsi" leiriämme tiukin ja varmoin mopsimaisin ottein ;)
Mopsi-kehään päästyään Rita ei antanut tuumaakaan periksi vaan taisteli pn-luokan voittoon asti. Olimme jokseenkin hieman yllättyneitä tuloksesta :0 Ekasta näyttelystä kanssamme sert ja cacib ja lopulta VSP. Rita hävisi ropin Ernolle ( Erno Ensimmäinen ), mutta kuten nimikin sanoo pitihän Ernon olla ensimmäinen ;) Olimme enemmän kuin tyytyväisiä !
719066.jpg Rita Power :)