Olimme viikonlopun Oulussa näyttelyssä mukanamme Neelis ja Dee. Näyttelypaikkana oli raviradan keskellä oleva nurmialue. Johtuen tästä ihanasta sateisesta kesästä tuosta ns. nurmialueesta ei ollut tietoakaan vaan kehänä oli ihanainen lälli, vettä ja mutaa nilkkoihin asti. Kyllä täytyy sanoa että enpä ole ikinä noin huonoa näyttelyaluetta nähnytkään. No kyllähän dalmikset vielä menettelivät mutta sääliksi kävi karvakoiria joiden vasta pestyt ja harjatut turkit näyttivät ihan joltain muulta...
Lauantaina järjestäjien myöhäinen toiminta aamusta ruuhkautti pahoin teitä ja kun dalmisten arvosteluun alkuun oli vain hiukka aikaa ei Sanni ja Saku ollet vielää saapuneet vaan olivat ruuhkassa. Olimme Niinan kanssa aivan varmoja ettei Saku ehtisi kehään.
Onneksi kuitenkin olimme väärässä ja Saku ehti juuri ja juuri kehään kun arvosteluvuorossa oli. Kannattikin ehtiä sillä Saku voitti avoimen luokan ja oli paras uros kera sertin ja cacibin ja näin ollen valmistui Suomen Muotovalioksi !!! Valio juhlaa siivitti vielä rotunsaparas titteli ja ryhmässä sijoitus upeasti toinen. Mahtava tapa valioitua! Mielettömät onnittelut Sanni ja Sakkeus:)
Dannyn tulos lauantailta oli pu-2 sijoitus kera Sakulta jääneen vara-cacibin ;) Neela taasen voitti junnu luokan ja oli pn-4.
Lähdimme Niinan kanssa hotellille pesemään kenkiämme ja vaatteitamme huomista varten.
alla kuva Danny ennen kylpyyn menoa.
1730281.jpg

huomatkaa suihkumyssy;)
1730285.jpg

väsynyt reissaaja
1730289.jpg

toinen väsynyt reissaajamme
1730290.jpg

..ja kolmaskin väsynyt löytyy...;)
1730293.jpg
Sunnuntaina satoi vettä ja kehä oli enemmän pahemmassa kunnossa kuin lauantaina, mutta meillä dalluimmeisillä oli ihan omat huvimme jolla yritimme nostaa tunnelmaa;) Keksimme monenmoista käyttöä jätesäkeille-> Spiderman viitasta - tuolin suojuksiin:) Kiitokset vaan hulvattomasta seurasta teille kaikille!
Niina händlasi Dannya ja juuri viimeisellä kierroksella pu-luokassa tapahtui jotain......näin vaan kun Niina liiiukui pitkin kehää lällissä selällään...siinä hetken aikaa naurettuaan Niina vasta tajusi nousta ylös. Kehänlaidalla meillä muilla oli naurussa pitelemistä sillä olihan näky ollut aika koominen ;)
1730298.jpg
Neelan kanssa Niina sitten pysyi pystyssä ja tuloksena junnuluokan voitto, serti ja pn-2 sijoitus.
Dannyn lopullinen saldo sunnuntailta oli roppi ja ryp-1. Händleri tosin kävi "hiukan" siistytymässä ennen isoja kehiä :)
1730301.jpg