Tallinnassa en ole vuosiin näyttelyssä käynytkään...täytyy palata ajassa tonne "ysärille" asti.. Matkakin sujuu nykyisin niin näppärästi parissa tunnissa. Shoppailmme ihan tuskassa ja nautimme auringosta :) Näyttelyssä  tunnelma oli leppoisa ja mukava. Täytyy myöntää että nykyisin koirat ovat "naapurimaassamme niin hyviä ettei sieltä enää mitään ilmaiseksi saa:) Danny taisteli  Brandyä vastaan kehässä kolmattakertaa ja sai tälläkin kertaa tunnustaa Brandyn paremmaksi :) ( no jos se neljäskerta sitten toden sanoisi..) vara-cacibin kera :) ( jonka Nana muuten tuhosi sunnuntaina kun olimme Tuurissa...varmaan kostoksi;) ) Iina oli valioluokassa kovassa seurassa ja olimmekin hakemassa Iinalle    viimeistä sijaa..;) , mutta Inesti kun on sellainen tasainen tallaaja niin oli lopulta valioluokan toinen ja pn-3  
633642.jpg  ..oli pakko napsastä tällänen kuva
Tuurissa sunnuntaina mäkin jouduin kehään:) Niina halusi esittää itse Ninniä niimpä sain Iinan esitettäväkseni. Sanoin kyllä että T:stä kaikki ylöspäin on plussaa..sillä tuomarimme käytti koko skaalaa :) ja Inestin alalinja nyt  on mitä on...ja mun händleri taidoista puhumattakaan...;) Oli todella kummallista kun jostain löytyi "turbo-vaihde ja Iina juoksi kuin päätönkana koko hihnanmitan mua edellä..aivan siis liekeissä ( olisko ollunna syynä se että Niina ja Ninni juoksivat edellämme..ja Iina yritti vaan saada ne kiinni ) No Ninni  voitti Iinan vaikka siis "lensimme"kehässä ;) Niinni siis pn-1 ja lopulta rop ja ryhmässä kolmas. Iina pn-2. Danny voitti urokset mutta sai siis taipua Ninnille roppikehässä.
Odottelimme ryhmiä nurtsilla retkeillen ja auringosta nauttien.. (Finnien puristelu muuten näyttelypaikalla kielletty ! ) naapuri Bassetin pitäessä meille seuraa ;) Aivan mahtavan kaunis päivä !
633651.jpg vsp-varvas ;)

633653.jpg
                                                    väsyneet mutta onnelliset reissaajamme :)