Viikonloppu suhati näyttelyiden merkeissä. Lauantaina oli Puppy Expo ja sunnuntaina Dal yhdistyksemme pentunäyttely ja Open Show.

Hatti ihanainen Tattinen lähti reissuun ihan ilman siskoaan sillä Haija oli loukannut jalkansa ja näin piti jäädä kotiin sitä parantelemaanOtsan rypistys

Nimensä mukaan Hatti oli vaikeaa händlattavaa ja niin siinä sitten kävi että "joku" joutui itseään lattialta keräilemään kun kurvi meinasi mennä hieman pitkäksiSilmänisku Onneksi selvittiin vain pienellä turvotuksella ja mustelmilla.

1238942657_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(c) Hellu

-tässä vielä händleri onnellisen tietämätön tulevasta "keräilystä"

Silti meillä kaikilla oli mukavaa oli ja tulostakin tuli. Hatti oli lauantaina ROP-PENTU ja vielä RYP-1 !!!

1238942621_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(c) Hellu

Lauantain arvostelu: Erittäin hyvän tyyppinen urospentu, jolla hyvä pää. Oikea purenta. Hyvä kaula, samoin luusto ja käpälät. Erittäin hyvä runko, hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvin ja pitkällä askeleella. Hyvät pilkut. Hyvä luonne. -Matti Luoso

Päivä oli pitkä ja kovin oli pikku-mies illalla väsynyt, kuten myös molemmat omistajatkin Cool

1238942597_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(c) Hellu

Sunnuntaina suuntasimme Onnelaan.

Pentunäyttelyn ja Open Shown TehoTiimi oli tehnyt upeaa työtä. Paikka ja koko tapahtuma oli aivan ihanaNauruKiitos Tytöt!

Pentuja oli ilmoitettu ihan kiva määrä näyttelyyn ja kaikilla niillä näytti olevan mukavaa mikä on pääasia!

Tuomarimme oli Kroatialainen dalmiskasvattaja ja käsitteli ja ymmärsi pentuja hyvin. Monelle pennulle tuo oli ihan ensimmäinen näyttely ja eihän vielä voi osatakkaan ihan kaikkeaHymy

Hatti hurmasi tuomarin täysin ja tuomarimme sanoikin Hattia timantiksiCool. No timantti Hatti kyllä on mutta pientä hiontaa pitää kyllä vielä tehdä. ( hieman treenii ;) ) Hurmaaminen lennätti Hatin Pentunäyttelyn BIS-PENNUKSI!!! (ja händlerin ei tänään edes tarvinnut keräillä itseään  lattialta... ) Ja vielä sokerina se että paras narttupentu oli meidän Prinsess  ( Marnellin Golden Abby )!

1238942643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(C) Hellu


sunnutain arvostelu: Very strong and lovely puppy. Very good proportions for this age. Puppy temperament. Very nice head whit nice color on the head. Deeb and black eye color. Long and srong neck. Excelent topline. Very deeb chest. Great mover. Very very promesing. -Mr. Zeljiko Radic, Kroatia

Suunnitelmia on tulevaisuuden varalle hieman mietitty ja hieman näyttää siltä että aloitammekin ulkomaan näytelmät aikaisemmin kuin suunnittelimme..;)

Kiitos kaikille mukavasta kehänlaita seurasta. Erityisesti Jimin,Allun ja Prinsesin omistajille. Niina ja tietysti Niinalle matka ja "nahistelu"seurasta. ( oli kyll aika laimeeta;) )