Nyt se on ohitse, meinaan erkkari. Oli siinä hommaa! Olen aika rikki niin fyysisesti kuin henkisestikin, mutta näyttelypäivä kuitenkin sujui todella upeasti ja saimme mahtavat puitteet rakennetuksi ja kehän laidalla oli todellista "erkkari-fiilistä". Kiitokset kaikille sen luomisesta!
Tilanne näytti aika toivottomalta perjantai-päivästä kun saavuimme Jämsään erkkaripaikalle, "suuren suuren" talkooporukan kanssa ;)
Kehän "tuunaus" aiheutti...
757028.jpg...
Niinpä otimme harjat käteen ja harjasimme kehistä pois irtokivet, jotta koirilla olisi mahdollisimman hyvä juosta. Palkaksi saimme tietenkin kätemme täyteen rakkoja.. kaipa sen 2h harjauksen täytyy jo jossain näkyä...vihoviimeisten kehäneliöiden harjaukseen saimme apua Päiviltä, joten siitä hänelle suuren suuri KIITOS ! Naapurimökeissä ihmeteltiin kovasti mitä ihmettä ne naiset siellä oikein parkkipaikkaa sutivat ja uteliain naapuri kysyikin tuleeko paikalle tivoli?.. No tavallaan, voihan ne 119 dalmatiankoiraa pienellä parkkipaikalla aika tivolimeiningiltä näyttää, varsinkin ulkopuolisten silmissä... :)
757029.jpg
Nyt on kehä harjattu!
Illasta Hanna saapui telttojen ja pöytien kera ja pystyttelimme niitä. Saimme tähän "älyä" vaativaan hommaan apuja reippaalta Gracilis Teamilta; isot kiitokset kaikille! Onneksi talkoolaiset olivat tajunneet ottaa omat "talkoojuomat" mukaan ja siinä teltatkin sitten kasaantuivat melkein kuin itsestään leikkimielisen kisailun merkeissä. Nopeammin telttansa kasasi Team Jousmäki ja heimoneuvostoon lähetettiin tällä kertaaTeam Huttunen.. :)
Saimme illaksi oikeastaan kaiken valmiiksi, lauantai-aamulle jäi vain palkintojen laitto.
Niinpä siirryimme ansaitulle illalliselle nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta! Danny tarjosi kuohujuomaa ja Danny Show-kakkua kuten oli aiemmin tullut luvattua.
757030.jpg
Lauantai-aamuna heräilimme kuuden aikaan hoitamaan loput hommat kuntoon.
Kehäsihteereinä meillä olivat rautaiset ammattilaiset ja kehät pyörivät ongelmitta. Välillä tosin jouduttiin toinen kehistä pysäyttämään kilpailuluokkien ajaksi, mutta sehän kuului asiaan, jotta handlerit ehtisivät esittää koiransa ja yleisökin näkisi kilpailuluokat.
Tuomarimme valitsivat erkkarimme ropiksi ja vsp:ksi eestiläiset koirat, joten meidän suomalaisten oli tyydyttävä muihin sijoihin ;)
Päivä oli todella antoisa ja sääkin oli aurinkoinen, kunnes pu/pn-luokkien aikana tuli muutama pisara vettä, ja kun rop oli valittu tuuli puhalsi kehäsihteerien paperit pitkin kehää ;) ;)
757033.jpg näyttelytunnelmaa
Kiitokset kaikille mukavasta näyttelypäivästä. Ensi vuonna sitten erkkarimme onkin Turussa :)