Huh! Huh! Ja viel huh! Rankka reissu takana mutta mukaavaa oli kertakaikkiaan

Täytyy kyllä sanoo et en ihan hetkelleen kyllä bussiin vapaaehtoisesti mene, sen verran oli kyllä beba puuduksissa

Kelit oli kohdillaan ja saimme nauttia ihanasta lämmöstä ja auringosta monena päivänä. Tässä olemme menomatkalla Puolassa tauolla. ( ja kuten kuvakin jo kertoo olutta hieman otimme )

 

Tässä olemme jo Bratislavassa lähdössä shoppailemaan.

Yleensä ovikylteillä kielletään koirat yms. mutta tämä olikin sitten jo ihan uutta..Jokaisellahan meillä ainakin parit pyssyt on povarissa

Näyttelyt suhativat ohi nopeasti ja menestystä tuli suurin osa dalluista oli paikallisia ja lähimaista. Tietysti sitten pohjoismaat olivat hyvin edustettuina kuten aina. Merkille laitoin sellaisen seikan että koot ovat joka maassa samaa luokaa. Että ihan turha vetää johtopääyöksiä että vain meillä Suomessa ja pohjoismaissa olisi nyt jotenkin kovin isoja ja kookkaita dalluja. Varsinkin Saksalaiset ja Venälaiset koirat olivat hyvin edustettuina tässä asiassa. (matkailu avartaa)

Kuva Club Showsta junnu luokan uroksia.

Hatti arvostelussa

Hatista tuli Club Junior Winner-09

Kehänlaidalla oli ihan sallittua nauttia virvokkeita. Myynnissä oli myös "tiukempaakin" tavaraa mutta meille riitti olut.

Kuvassa eräs näytteelleasettaja juuri nauttimassa eväitään

 

Pikkasen harmittaa kun näissä näyttelyissä ei ollut mitään pu/pn-luokkia niin ei nyt oikein tiedä että mihin väliin se Hatti olisi sitten mennyt jos olisi saanut lauantaina kisata muitten luokka voittaja urosten kanssa

Sanni treenailee Hatin kanssa Mv kehässä.

Lissu ja Haija ja vinkudallulelu.

Suuren Suuri kiitos teille  matkakumppaneille hulvattomasta ja ikimuistoisesta reissusta !!!

Täällä Suomessa nyt siten olemme otsat jäässä

 

Hatin palleroista oli ilmeentynyt ekat seisomiskuvat

kuvia