Lauantai-aamuna 7.30 suuntasimme nokkamme kohti Ruotsin Jällivaaran kansainvälistä näyttelyä. Mukaan otimme Dannyn ja Tiitin. Tiitti pääsi reissuun vähän "siivellä" kun emme kuitenkaan vain Deen kanssa viitsineet lähteä. Matka sujui rattoisasti ihaillen Lapin maisemia ja väistellen pukittelevia poroja ;)
Näyttelyssä seuranamme oli muitakin dalmis-immeisiä täältä Suomesta koirineen. Mette, Toffe ja Rodi sekä kahdet Ninat Zabavan koirien kera. Kiitokset vaan kaikille teille seurasta ;) Toivottavasti Niina K:n patit ovat laskeneet eikä peili hypännyt seinältä...;)
Kehässä Danny valloitti tuomarimme ja sai cacibin, sertin ja oli lopulta myös rotunsa paras. Tiitti sai myös cacibin kun nartut voittanut Nana oli jo intti, joten kun tuomari lopulta siirsi pn-luokassa Tiitin Nanan perään ( valissä "majaili" hetken aikaa nuorten luokan narttu, mutta onneksi tuomari huomasi Tiitin kauneuden/kauheuden..)  ja silloin mulla alkoi bileet!! :)  2 x cacib ei ole ollenkaan "paha saldo" tältä reissulta :)
Kehämme oli ohi jo aikaisin ja mietimme hetken jäämmekö odottamaan isoja kehiä vai lähdemmekö ajelemaan kotiin. Päätimme kuitenkin jäädä. Danny jatkoi valloitustaan ryhmässä sekä bis-kehässä :)
Jällivaaran kansainvälisen näyttelyn Best in Show oli meidän Danny !!!! ( ja samaanaikaan Jyväskylässä Kennelkerhon mätsärissä Mopsukka-Elli oli Best In Show!! Hienoa Elli ja Sanni !!!)
Danny järjestelee meille välillä tälläisiä ylläreitä ja näyttää nyt siltä, että kun Danny tulee jonkun maan valioksi niin se tekee sen tyylillä loppuun asti sillä Jyväskylässä kun Dee tuli Fin Mva:ksi se oli myös Bis...
Kotimatkalla mietiskelimme päivän tapahtumia ja suunnittelimme seuraavaa "ulkomaan reissua". Kotona olimme aamuyöstä kahden aikaan maanantaina...onneksi mulla on tollainen "virkeä ja vetreä" sisko joka ajeli ja lauleskeli läpi yön ja luotsasi meidät turvallisesti kotiin ;) Kyllä reissussa on mukavaa!
705379.jpgnäyttelypoppoota
705382.jpg Iso-Dee ja iso-kehä..
Dee rentoutuu kotosalla reissun jälkeen :)
705383.jpg
705384.jpg