Nyt on takana ehkä kesän "rankin" viikonloppu Kuopiossa, jossa oli kolme kv -näyttelyä. Tietysti näin Jyväskyläläisenä onkin parempi poistua maisemista, kun täällä pörrää kaiken maailman "rallikansaa".

Dannylle mennyt viikonloppu oli todella menestyksellinen sillä noissa kolmessa näyttelyssä se pokkasi kahtena ensimmäisenä päivän itselleen Ropin ja ryhmässä sijoitukset olivat 3 ja 4. Viimeisenä päivänä sijoitus oli pu-2.
Mukana menossa ns. leirissämme, olivat myös Neela joka oli kahtena päivänä pn-2 ja viimeisenä päivänä vsp. Neela myös sai lisää sertejä seinälleen ja jos nyt ihan väärin en muista niin niitä taitaa olla nyt sitten kaikkiaan 14kpl. Onnittelut lienevät paikallaan ;)
Mukana myös Krusher, Rodi ja Voitto. Joista mm. Krusher sijoittui kahtena ekana päivänä pu-2:ksi saaden vara-cacibit, mitkä muuttuvat "oikeiksi" koska Dee ei niitä oikeastaan enää tarvitse. Viimeisenä päivänä Grasser ja Sofi "liitivät" ( olette upeita ) Dannyn ja Niinan edelle vieden uroksien voiton:)
Iinakin oli "hengessä" mukana vaikka ei fyysiseti ollutkaan paikalla, sillä Inesti komeili Sawo Shown logossa ;)

Lisäksi onnittelut Sedulle ja Kristalle sertistä ja kiitokset Sannille skumpasta ja kakusta.

Kaikenlaista muutakin "draamaa" mahtui mukaan ja niimpä mm. automme rupesi reistaamaan ja saimme sen vain työntämällä liikkeelle...näyttelypaikalta poistuimme siis varsin näyttävästi ( hieman kyseenalaistan ) sunnuntaina :)

Kiitokset myös kaikille mukavasta ja iloisesta seurasta !

Ihan omaksi "ilokseni" ( yksityishenkilönä ) tuossa laskeskelin Vuoden Dalmiskisan tilannetta ja näyttää siltä että Neela on joutunut luovuttamaan johtonsa Dannylle :)

1791457.jpg